6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Tüm Gaziantep'i doyuracak

Gaziantep mutfağının en güzel örneklerini sergileyerek 25 yıldır sektöründe bir numara olmayı sürdüren AŞD Hazır Yemek ve Organizasyon Sanayi, Maarif Kavşağındaki yemek sorununu çözecek bir proje üreterek hayata geçiriyor.


Günde 10 bin kişiye Gaziantep mutfağından çeşitli yemekler sunan AŞD Hazır Yemek Sanayi, Maarif kavşağında bulunan ve eski Bebek Restoran olarak bilinen yerde AŞD Maarif adıyla yeni bir tabldot restoran kurarak alanındaki en büyük yatırımlardan birisini gerçekleştirecek. 25 yıldır Antep mutfağının yaşatılması, yerel ve ulusal platformlarda tanıtılması için hizmet verdiklerini ifade eden AŞD Hazır Yemek ve Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şerif Dai, “Her gün binlerce insanımıza Antep mutfağının en güzel yemeklerini sunuyor ve günlük ortalama 10 bin kişiye yemek servisi yapıyoruz. Birçok özel okul yanında birçok resmi ve özel kurumun da günlük yemek ihtiyaçlarını bizler karşılıyoruz" dedi.


25. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde yeni bir yatırıma imza atarak Maarif kavşağında bulunan ve eski adıyla Bebek Restoran olarak bilinen yeri alarak buraya AŞD Maarif Tabldot Restoran adı altında yeni bir yer açacaklarını kaydeden Dai, "Onlarca çeşit Antep yemeğinin tabldot usulle servis edileceği bu yeni yerimizde toplumun her kesiminden insana hizmet verilecek. Ortalama 5-6 YTL karşılığı insanlar bu restoranda karınlarını doyuracakları gibi ünlü Antep mutfağının yemeklerini de bulabilecekler. AŞD Marif Tabldot Restoranımızın dekorasyonu ve iç dizaynı tamamlanmış, son rötuşları yapılmaktadır. Müşterilerimiz burada ekşili ufak köfteden yuvalamaya, özledikleri artık evlerinde yapılmayan yüzlerce çeşit yemeği bulabileceklerdir” diye konuştu.


Dai, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Halen bir çok kurum ve kuruluşa günlük 10 bin kişilik yemek servisi yapıyoruz. Birçok ev kadını günlük ev yemeğini bizlere sipariş ediyor. Özellikle çalışan kadınlar ve memurlar için yemeklerimiz arasında Antep yemeklerinin yeri ve önemi büyük. Hedefimiz bundan sonra günlük 100 bin kişiye yönelik yemek servisi yapmak. Bununla ilgili alt yapı çalışmalarımız tamamlandı. Gaziantep Mutfağını sadece Gaziantep’te değil dünyanın her yerinde tanıtmak bizler için büyük önem taşıyor.”

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 16:28:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?