6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

TÜMSİAD üyeleri rektörü ziyaret etti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Murat Karsız, ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'u ziyaret etti.

Karsız, ziyarette, Prof. Dr. Yavuz Coşkun'a TÜMSİAD'ın kurulma amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. TÜMSİAD'ın 19 ilde şubesi ve ayrıca Avrupa'nın bir çok ilinde temsilcilikleri ile 5 binden fazla üyeye sahip olduğunu belirten Karsız, Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından birisi olduklarını ifade etti. Karsız, yeni rektör seçilen Prof. Dr. Yavuz Coşkun'a görevinde başarılar dileyerek iş birliği içerisinde olmak istediklerini söyledi.

Rektör Prof.Dr. Yavuz Coşkun ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziantepli iş adamlarının, üretime ve motivasyona hazır müteşebbis bir ruha sahip olduğunu vurgulayarak, buna öncülük edecek ve işbirliğinde bulunacak üniversiteye ihtiyaç olduğunu ifade etti. Coşkun, Gaziantep Üniversitesi'nin 35 yıllık bir mazisi olduğunu kaydederek, "Üniversitenin Gaziantep Sanayici ve Gaziantep halkı ile arasında bir cam duvar var. Bunu kırarak iletişimi sağlamak lazım. Biz bu iletişimi sağlayacak çalışmalar içerisinde olacağız. Üniversiteden mezun olmadan öğrencilerin staj için sanayicilerle çalışabilecek bir işbirliğine girebiliriz. Buna açığız. Bu konuda bize katkınız olursa seviniri" dedi.

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Murat Karsız her türlü işbirliğine açık olduklarını ve yakın ilişki içerisinde olacaklarını ifade ederek ziyaretin anısına Rektör Coşkun'a plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 16:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?