4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

TÜMSİAD'dan özel avantajlı kredi kartı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), gerek kendi üyelerine, gerek üye yakınlarına, gerekse talepte bulunacak firma ve kişilere yönelik özel avantajlar sağlayacak özel bir kredi anlaşması yaptı.

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Murat Karsız, yaptığı açıklamada, üyelerine ve bu avantajlardan yararlanmak isteyen herkese yönelik fırsatlar ve avantajlar dünyasına kapı aralamaya çalıştıklarını belirtti. Kredi kartı ile alışverişin çağın bir gereği olduğunu kaydeden Karsız, "Kredi kartı, eğer bilinçli kullanılırsa taşıyana birçok avantaj sağlayan bir alışveriş aracıdır. Cebimizde taşıdığımız kredi kartının avantajlarını bilirsek, hayatımızı kolaylaştıracak unsurlara da imza atarız. TÜMSİAD, yüklendiği misyon ile temsil ettiği KOBİ'lerin sıkıntılarına çare bulabilmek için var gücüyle çalışmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası ile yapmış olduğumuz çok detaylı çalışmayla, üyelerimize 'çok özel avantajlar' sağlayacak bir kredi kartı anlaşması imzaladık. Bundan böyle bu kredi kartını cebinde taşıyanlar, çok özel ve ayrıcalıklı hizmetlerin dünyasına da kapı aralamış olacaklar. Bu kredi kartıyla üyelerimize katkı sağlamak ve onların hayrına olacak bir fayda oluşturmaktan başka amacımız yoktur. Yapmış olduğumuz çok özel anlaşmalarla, bundan böyle üyelerimiz bu Kredi Kartı'nın kendilerine nasıl yararlar getireceğini görecekler" dedi.
Karsız, kredi kartının avantajlarını ise şöyle sıraladı:

"TÜMSİAD genel merkezinin referansı ile gerçekleşecek anlaşma kapsamında; giyim mağazalarından, sigorta şirketlerinden, büyük alışveriş mağazalarından, marketlerden ve süper marketlerden TÜMSİAD Kredi Kartı ile yapılacak alışverişlerde yüzde 5 ile yüzde 25 arasında değişen indirimlerden faydalanabileceksiniz. Kredi kartı ile yapacağınız her bin YTL harcamadan 0,75 YTL kat puan, kredi kart ekstrenizi e-mail ile istemeniz durumunda ise ekstre başına 0,20 YTL değerinde kat puan kazanacaksınız. Sahip olduğunuz kredi kartınız sayesinde size özel ve cazip koşullar ile Türkiye'nin ilk acil sağlık hizmetleri kuruluşu Medline'ın uluslararası standartlardaki hizmet kalitesi ve ayrıcalığından da yararlanabileceksiniz. Aylık yüzde 4,5 kar payı oranından asgari ödeme avantajından da yararlanabileceksiniz. Kartınıza asgari ödeme yapmanız durumunda diğer bankalardan farklı olarak, borcunuza yansıyacak olan kar payı kalan anapara üzerinden hesaplanır. Kazanmış olduğunuz kat puanları üye işyerlerinde harcama yapmak sureti ile kullanabileceğiniz gibi internet şubesinden yararlanarak ekstre borcunuza da mahsup edebileceksiniz."

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 14:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?