6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Türk Bayraklı araç kundaklandı

Gaziantep'te, içinde Türk bayrağı bulanan bir otomobil ve aynı sokakta bulunan bir ev kundaklandı.

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle her iki yangın büyümeden söndürülürken, olaya karışan kişi ya da kişiler kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre Düztepe Bölgesi Cengiz Topel Mahallesi Sögütlü Sokak içinde park halinde bulunan bir otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Aynı sokak içinde bulanan bir evin de penceresini yanıcı madde ile tutuşturan kişi ya da kişiler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İçinde Türk bayrağı bulunan ve alev alan otomobil, çevredeki vatandaşlarına müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Çevrede güvenlik önlemlerini artıran polis olaya karışan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışmalara başladı.

Otomobil sahibi Hamit Gülşen ise kimse ile bir meselesinin olmadığını belirterek, "Ben kalıpçı olarak biraz ileride çalışıyorum. Çocuklarım bana otomobilin yandığını söylediler. Koşarak geldiğimde komşular tarafından söndürüldüğünü gördüm. Bugüne kadar kimseyle bir sorunum olmadı. Kimin yaktığını da bilmiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 17:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?