6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Türk taşımacılar bilgilendirilecek

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinin de katılımıyla "K" ve "C2" türü Yetki Belgesi ile "SRC Mesleki Yeterlilik Belgesi" ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

GTO Genel Sekreter Yardımcısı Halil Göçer, yaptığı açıklamada, "K", "C2" türü Yetki Belgesi ile "SRC Mesleki Yeterlilik Belgesi" hakkında vatandaşların yeteri takar bilgiye sahip olmadığını belirtti. Göçer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yük ve eşya taşımacılığındaki belge kullanımında ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de hala bir karmaşa yaşanmakta. Oda olarak kentimizde bu karmaşanın giderilmesi ve belge sahiplerinin yeterli derecede bilgilendirilmelerine olanak sağlamak amacıyla Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinin de katılımıyla bilgilendirme toplantısını düzenliyoruz. Yurt içi ve yurt dışı her türlü yük ve eşya taşımacılığı yapan belge sahiplerinin uygulamalarda yaşanılan sıkıntılar ve ileriye dönük alınması düşünülen kararlarla ilgili bilgilendirilmelerin yapılacağı bu toplantıya katılmalarında yarar görüyoruz."

GTO Toplantı Salonu'nda Cuma günü saat 14.00'de gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısına Adana Ulaştırma Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Gürses ve Şube Müdürü Cahit İnan konuşmacı olarak katılacak.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 17:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?