4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Türk Telekom hizmetlerine övgü

Türk Telekom Gaziantep İl Müdürü Muhammet Katmer, Türk Telekom'un sadece ses taşıyan bir operatör olmadığını, 24 saat işleyen entegre bir sisteme sahip bulunduğunu bildirdi. 

Katmer, yaptığı açıklamada, Türk Telekom'un 160 yıllık tarihi boyunca, her geçen gün hizmet çeşidini ve kalitesini artırma çabası içerisinde olduğunu belirtti. Katmer, Türkiye'nin iletişim altyapısı olan Türk Telekom'un ulaşamadığı alan bulunmadığını kaydederek, "Türk Telekom sadece ses taşıyan bir operatör değil, 24 saat işleyen entegre bir sistem. Her firmanın iletişim altyapısı bizim üzerimizden geçiyor. Vergi daireleri, nüfus müdürlükleri, bankalar gibi tüm kurumlar işlemlerini bizim üzerimizden gerçekleştiriyor" dedi. 

Şans oyunlarının dahi Türk Telekom üzerinden işlemlerini gerçekleştirdiğini ifade eden Katmer, "Sayısal loto gibi şans oyunları dahi, bizim iletişim altyapımız sayesinde işlemlerini yürütüyor. Şirketlerimiz, ihracat hedeflerini Türk Telekom sayesinde yükseltiyor. İnternet üzerinden kendilerini dünyaya tanıtarak, gelişimlerini sağlıyorlar. Müşterileri ile internet üzerinden pazarlık yaparak, önlerine ihracat hedeflerini koyuyorlar" şeklinde konuştu. 

Katmer, Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) üyeliği sürecinde Türk Telekom'un önemli hizmetlerde bulunduğunu ve bulunmaya devam edeceğini kaydederek, şunları söyledi: 

"Türk Telekom, sesi geçmişten bugüne kadar verdi. Bundan sonra da, ses, data ve görüntüyü birlikte vermeyi hedefliyoruz. AB, 2010 yılına kadar her evde her işyerinde, rekabete dayalı toplum olacaksan bilgisayar olmalı diyor. ABD'nin de en büyük hedefi bu. Her ev ve işyerine bilgisayar ulaştırmaya çalışıyor. Biz de bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." 

Katmer, Türkiye'de 28 bin 500 okula ADSL hattı bağlandığını ve bu okulların internete erişimlerinin sağlandığını da sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 11:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?