5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Tuvalette müzik yayını

Gaziantep'te, Hüseyin Paşa Camii'nde 20 yıldır tuvalet bekçiliği ve temizlikçiliği yapan Cemal Bozdemir, daha fazla müşteri çekebilmek için tuvalette müzik yayınına başladı. 

Cami tuvaletinin birçok bölümüne ses sistemleri yerleştiren Bozdemir, müzik yayınını da oturduğu küçük kulübesindeki teypten yapıyor. Çaldığı müziklerde oldukça seçici davranan Bozdemir, sadece nostalji ve sanat müziklerine yer veriyor. Bozdemir'e göre bu müzikleri seçmesinin nedeni ise, insanları diğer müziklere göre daha fazla rahatlatması. Gün boyunca sadece ezan saatlerinde müzik yayınına son veren Bozdemir, müşterilerinin istek şarkılarını çalmayı da ihmal etmiyor. Tuvalete girerken istekte bulunan vatandaşlar, birkaç dakika sonra istek parçalarını dinleyebiliyor. 

Küçük kulübesini radyo istasyonuna dönüştüren Bozdemir, Hüseyin Paşa Camii tuvaletinde 20 yıla yakın bir süredir bekçilik ve temizlikçilik görevini sürdürdüğünü ifade ederek, "Hizmette sınır yoktur" felsefesiyle daha fazla müşteri çekebilmek ve daha iyi hizmet verebilmek için müzik yayınına başladığını söyledi. 

Müzikli tuvalet uygulamasından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar da, tuvalette bile olsa insanları rahatlatan müzikleri dinlemenin faydalı olduğuna inandıklarını belirtti. 
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 15:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?