4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Tüzmen veda etti

Mersin'den milletvekili adayı olan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Gaziantep'te veda ziyaretleri yaptı.

3 Kasım 2002 seçimlerinde Gaziantep'ten milletvekili seçilen Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, veda ziyaretlerinde bulunmak için geldiği Gaziantep'te ilk olarak Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Bakan Tüzmen, "Valisi, Emniyet Müdürü, Milletvekili, iktidar ve muhalefeti ile belediye başkanları ile birlikte, uyumlu bir çalışma içerisinde Gaziantep'e güzel katkılar sağladık diye düşünüyorum. Bu bir ziyaretti ama sadece bugünlük. Bundan sonra da Gaziantep için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Güneydoğu'ya ve Türkiye'ye katkıları olan Gaziantep'i biz geliştirmezsek, ne göç sorununu ortadan kaldırabiliriz, ne de ticaret ve sanayi hamleleri yapabiliriz. Gaziantep, tüm Türkiye'ye örnek olmuş bir ilimiz. Ben kalbimin yarısını Gaziantep'te bırakıyorum" diye konuştu. Ziyaretin ardından Vali Kamçı, Bakan Tüzmen'e bir çaydanlık hediye etti.

Valilik ziyaretinden sonra sanayi odasını ziyaret eden Tüzmen, burada Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer ile vedalaşırken, sanayicilerin de Mersin Limanı ile ilgili şikayetlerini dinledi. Daha sonra ticaret odasına geçen Bakan Tüzmen, burada da Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ile vedalaştı. Esnaf ve sanatkarlar odasını da ziyaret eden Tüzmen, burada da esnafın sorunlarını dinledi.

Bakan Tüzmen, daha sonra seçim otobüsü ile şehir turu atarak vatandaşları selamladı. Mütercim Asım Caddesi ve Gaziler Caddesi esnafı ile de sohbet eden Tüzmen, vatandaşlarla vedalaştı. Esnaf gezisi sırasında vatandaşlarla tek tek konuşan Tüzmen, engelli bir esnaftan hediye satın aldı. Şerbet satıcısı ile de konuşan Tüzmen, 40 YTL vererek çevreden geçen vatandaşlara şerbet dağıttırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 21:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?