6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ülkü ocakları terör olaylarını kınadı

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Fikret Alıncak, son zamanlarda Türkiye'de yaşanan terör olaylarını kınadı.

Alıncak, son olarak Erzincan'ın Kemah ilçesinde 9 askerin şehit edildiğini belirterek, "Kanlı terör örgütü PKK'nın son dönemlerde artan terör saldırılarının hız kazanması ve tüm ülkeye yayılması endişe verici bir durumdur. Askeri konvoyumuzun maruz kaldığı ve 9 Mehmetçiğin şehit olduğu mayın saldırısı, bölücü terörün acı bilançosudur. Şehit olan Mehmetçiklerimize Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Alıncak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terör vahşettir. Terör dehşettir. Terörden nemalanmaya çalışanlar, maşanın başında elleri olanlar unutmayın; bu maşa bir gün sizin de elinizi yakar. Ama siz de şunu sakın unutmayın. Bu millet geçmişte de çok büyük acılar yaşadı. Bu milletin korkup sineceğini sanıyorsanız aldanırsınız. Bu memleket ebediyen payidar kalacaktır."

Alıncak, Türkiye'de bir kardeş kavgasına zemin hazırlamak ve etnik bölücülüğün siyasi hedeflerine şiddet yoluyla ulaşmak amacıyla hız kazanan tahrik ve saldırılar karşısında milletin sükunetini korumasının büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 18:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?