6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ülkücüler Atilla Yılmaz ile coştu

Gaziantep Ülkü Ocakları, ülkücülerin gönlünde taht kuran Atilla Yılmaz ve yerel sanatçıların katıldığı konserle coştu.


Anfi Tiyatro'da düzenlenen konsere başta MHP İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç olmak üzere MHP Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fikret Alıncak, ilçe başkanları ve partililer ile çok sayıda ülkücü genç katıldı. Konserden önce günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fikret Alıncak, "Büyük Önder Atatürk'ün, 'Ey Türk istikbalinin evladı, muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur', şeklindeki çağrısını yeniden hatırlatmak gerekir" dedi.


Alıncak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Türk gençliği; milliyetine, dinine, diline, kültürüne, tarihine, ruh kökenine sahip çıkmalıdır. Karanlık odaklara karşı daima uyanık olmalı, gaflet, delalet, hatta hıyanet içinde olanları çok iyi tanımalı, takip etmelidir. Ülkücü gençleri sokağa çekmek istiyorlar, ancak ülkücü gençler bundan sonra, artık okuyacak ve her türlü kötü alışkanlıklardan uzak duracaktır."


Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini, siyasi ve ekonomik çalkantılar, kültürel yıpranmalar yaşadığını kaydeden Alıncak, "Küresel iştigal, nefes aldığımız bu coğrafyanın dört bir yanını sarmış durumdadır. Tüm yaşadıklarımız ve bu sinsi senaryolara rağmen Cenab-ı Allah'ın izniyle Ülkü Ocakları ve ülkücü hareket Türk Milleti'nin sinir ucu olmaya devam edecektir" diye konuştu.
Gecede daha sonra yerel sanatçıların ardından sahne alan Atilla Yılmaz, seslendirdiği parçalarla kalabalığı coşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 17:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?