6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ulucanlar hizmetle tanıştı

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, ilçelerine dahil tüm mahallelere hizmet götürmek için çalıştıklarını ve bu kapsamda Ulucanlar Mahallesi'ne de ulaştıklarını söyledi.


Ulucanlar Mahallesinde bulunan Ulucanlar Cami etrafının açılması için yapılan yıkım ve sosyal tesis inşaatını gezen Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, yıllardır hizmetten mahrum bırakılan Ulucanlar Mahallesinin yapılan çalışmalar sonrasında hizmetle tanıştığını açıkladı. Ulucanlar Mahallesi ve Hasip Dürri Caddesi'nin kentin en eski yerleşim merkezlerinden olduğunu ifade eden Başkan Can, şunları söyledi:
"Uzun yıllardır hizmetten mahrum bırakılmış ve Ulucanlar caminin etrafı yapılan dükkanlarla işgal edilmişti. Biz önce insanı mutlu etme ve insana yönelik belediyecilik anlayışı ile buradaki tüm işgalleri kaldırdık. Eski ve mezbelelik haldeki tuvaleti de yıkıyoruz. Daha önce iki katlı olarak cami yanında yapılan tesise iki kat daha ekleyerek, bir sosyal tesis haline getirdik. Bay-bayan tuvaletini de yenileyerek daha güzel bir ortam ortaya çıkarılmıştır. Semt sakinlerine hizmet vermesi için yaptığımız sosyal tesisimizin bir katında sağlık ocağı var diğer katlarda ise meslek edindirme kursları ile bölge insanımızın gençlerine el beceri kursları eğitimi verilecektir."

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 13:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?