6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'Uluslararası turnuva büyük şans'

TTF Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Kumova "2008 yılı itibarıyla Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası uluslararası turnuvalar kategorisinde yer almıştır. Bu Gaziantep için önemli bir şanstır" dedi.

Kumova, yaptığı açıklamada, Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası'nın Gaziantep'in ekonomisi ve tanıtımı için önemli bir şans olduğunu belirtti.

Kumova, "Gaziantep önemli bir şans yakalamıştır. 26 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 10 bin dolar ile şampiyonların ödüllendirileceği Cemil Alevli Cup Woman's Tournament's kent tanıtımı yanında önemli bir turizm akımı oluşturacaktır. Turizm işletmecilerinin bu konuyu iyi değerlendirmesi ve turnuvadan gerekli payı alması gerekir. Birçok tenis turnuvasının organize edildiği GATİK'te, Cemil Alevli Cup Woman's Tournament's düzenlenecek turnuvaların en büyüğü ve en kapsamlısıdır. İstanbul Cup Tenis Turnuvasına katılacak bayan sporcuların buradan sonra Gaziantep'e gelerek turnuvada yarışacaklarını umuyorum. Bu turnuvanın ülkemize ve Gazianteplilere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

26 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Cemil Alevli Cup Woman's Tournament's için çok sayıda yabancı oyuncunun katılmasının beklendiği GATİK'te turnuva hazırlıkları büyük bir dikkatle sürerken spor alt yapısının uluslararası standartlara çıkarıldığı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 11:24:00
Güncelleme :7 Nisan 2008 Pazartesi 11:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?