6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Umutları ses yarışmasında

Özel bir TV kanalında yapılan ses yarışması için Gaziantep'te düzenlenen seçmelerde ilginç görüntüler yaşandı.

Dondurucu soğukta saatlerce bekleyen yarışmacılar ısınmak için en güzel şarkılarını seslendirdi.

Gaziantep'te, özel bir TV kanalında yayınlanan yarışma programı için düzenlenen ses yarışmasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Sabahın erken saatlerinde yarışmanın yapılacağı otelin önüne gelen vatandaşlar saatlerce yarışmanın başlama saatini bekledi. İsimlerini yazdıran yarışmacılar soğuk havada üşümemek için ilk alıştırmalarını otel kapısı önünde yaptı. Habercilerin kameralarını da gören yarışmacılar en güzel şarkılarını söyleyerek bütün hünerlerini yarışma öncesinde sergiledi.


Adıyaman, Adana, Antalya, Malatya, Hatay, Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep gibi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen yarışmacılar iddialı olduklarını söyledi. Kızının star olabileceğini söyleyen 56 yaşındaki anne Emine Ozanoğlu, yarışmaya iddialı hazırlandıklarını belirterek, "Kızımın sesi çok güzel ve onun star olabileceğine inanıyorum. İnşallah sesi beğenilir ve hayalleri gerçek olur" dedi.

Yarışmayı kazanmak için geldiğini söyleyen Güneş Ozanoğlu ise sesinin güzel olduğunu ve yarışmada dereceye girebileceğini kaydetti.


Sabahın erken saatlerinde otel önüne gelen yarışmacılar öğle saatlerine doğru içeri alınmaya başlandı. Jüri üyesinin bulunmadığı yarışmada adaylar kameralar karşısında eserlerini seslendirecek. Jüri üyelerinin yarışmacıları daha sonra kayda alınan görüntüleri izleyerek seçeceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 14:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?