4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Üniversiteli genç kendi canına kıydı

Gaziantep'te üniversite 2. sınıf öğrencisi bir genç, iddiaya göre girdiği bunalımdan kurtulamayarak kendini kemerle tavana astı.


Edinilen bilgiye göre, Kayaönü Mahallesi Kayaönü Sokak'ta meydana gelen olayda, babası Mehmet K. ile birlikte yaşayan Gaziantep Üniversitesi Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama Bölümü 2. sınıf öğrencisi Hüseyin K. (20), henüz belirlenemeyen bir sebeple kendisini kemerle tavana astı.

Üniversiteli genç, babası tarafından kaldırıldığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 13:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ercan ağaslan IP: 88.230.245.xxx Tarih : 29.09.2007 13:31:06

ben bu sene başlamıştım üniversteye daha önceden de uzaktan tanıyorduk kendisini gencecik bir insan kendisini fazla konuşuklumuz yoktu ama selamımız vardı iyi biriydi çok yazık olmuş allah rahmet eylesin allah anasının babasının yardımcısı olsun şu resme baktıkça yüreğim sızlıyo cenazesin de de vardım çok etkilendim gencecik bedeni topraga vermek çok zor.aslında bu gibi olaylardan ibret almak lazım ölümü düşünmek lazım ve gençlerimize sahip çıkmak lazım.