6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Üstgeçitten düşen profil 2 kişiyi yaraladı

Gaziantep'te  üstgeçide güneşlik yapmak için monte edilen 4 metre uzunluğundaki bir profilin yerinden çıkarak düşmesi üzerine yolda yürüyen 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Hürriyet Caddesi Balıklı Durağındaki üstgeçitte meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından üst geçide güneşlik yapımı için monte edilen profillerden bir tanesi yerinden çıkarak 5 metre yükseklikten yola düştü. İyi kaynatılmadığı için yerinden çıktığı iddia edilen 4 metre uzunluğundaki profil, yolda yürüyen 58 yaşındaki Ahmet Tuğrul ile otobüs durağında bekleyen 24 yaşındaki Gazi Ruşen'in kafasına çarptı. Tuğrul ve Ruşen, yere yığılırken, olay yerinde panik yaşandı. Meraklı vatandaşlarla yaralılara ilk yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla götürüldükleri 25 Aralık Devlet ve Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastaneleri'nde tedaviye alındı.

Vatandaşlar, belediyenin önlem almadan üst geçitte çalışma yaptığını, profilin de yerine iyi kaynatılmadığı için düştüğünü iddia ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Milliyet
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 13:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?