4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Uyuşturucu hap çetesi çökertildi

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda bin 140 adet ekstacy hap, 65 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 15 kişiden 11'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri her türlü uyuşturucu madde ile mücadele amacıyla yapılan operasyon çerçevesinde, bir şebekenin İstanbul'dan Gaziantep'e ekstacy hap getirileceğini tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Gaziantep Şahinbey İlçesi bölgesinde Cengiz C. liderliğinde ecstacy hapları eğlence merkezlerinde gençlere satmaya çalıştığı iddiasıyla 15 kişi eş zamanlı bir operasyonla yakalandı. 

Zanlıların üzerinde yapılan aramada bin 140 adet ekstacy hap, 65 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca ele geçirildi. Yakalanan 15 şahıstan, Cengiz C. Aysun Ö., Selim P. Cemil D., Adil A., Mesut K., İbrahim Ç, Hıdır B., Ahmet B., Mehmet T. ve Ömer T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili gözaltına alınan diğer 4 kişi de serbest bırakıldı. 

Öte yandan, bu operasyonla ilgili daha önce gözaltına alınan 5 kişinin cezaevinde bulunduğu ve şebekeyle bağlantısı olduğu tespit edilen Mehmet Ş. Mehmet D., Mehmet F.Ş., ve Halil İ.Ç'nin yakalanması için çalışmalar başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2007 Pazartesi 18:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?