6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Uyuşturucu operasyonu

Gaziantep'te, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu imal edip yurda kaçak malzeme soktukları iddia edilen 8 kişi, gözaltına alındı.


Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 26 Mayıs 2008'de 6 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği olayla bağlantılı olarak sürdürülen soruşturmada, örgüt lideri olduğu iddia edilen ve Suriye'den kaçak malzeme getirdiği belirlenen 47 yaşındaki O.B. Gaziantep'te yakalandı. O.B.'nin evinde yapılan aramada 1 tabanca şarjörü, 13 adet 9 milimetre çapında dolu fişek, 6 adet 7,65 milimetre çapında dolu fişek, 5 kilo kaçak çay, bin 60 paket kaçak sigara ve 5 gram toz esrar ele geçirildi.


Olayla ilgisi bulunduğu belirlenen İ.G., İ.B. ve M.B., Kilis'te oturan A.K., E.M., Ş.K. ve B.K. de gözaltına alındı. Zanlılardan M.B.'nin bakkal dükkanında 125 paket kaçak sigara ele geçirilirken, Ş.K.'ye ait olan Kilis'teki bir evin bahçesinin ahır kısmında ise dikili 94 kök kenevir ele geçirildi. Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan zanlılar adli makamlara sevk edildi.

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 17:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?