6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Uyuşturucu satıcılarına baskın!

Gaziantep Emniyet Narkotik Suçlar Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonda 353 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa ve Hacıbaba Mahalleleri'nde uyuşturucu madde satıldığı bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, adli makamlardan alınan karar doğrultusunda 19 ayrı adrese baskın düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonlarda, 5 ayrı
adreste toplam 353 gram esrar maddesi, 15 kök kenevir bitkisi ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda 6 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şahıslar, "esrar maddesi bulundurmak, satmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlaması ile adli makamlara sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şahıslardan 5'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 1 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 11:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?