6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Gaziantep'te düzenlenen 'Kavak 27' operasyonuyla uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 11 kişi yakalanırken şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda 7 kilo 830 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerince, çevre illerden temin ettikleri esrar maddelerini Gaziantep'teki madde bağımlısı şahıslara sattıkları ve suç örgütü kurdukları iddia edilen şahıslara yönelik 'Kavak-27' kod adı altında operasyon düzenlendi.

Gaziantep ve İslahiye ilçesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda C.S., Ç.T., U.C.K., K.K., M.S.K., M.B., M.K., N.A., Ş.O., A.Ç., O.A. isimli 11 kişi gözetim altına alındı. Bu şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda ise toplam 7 kilo 830 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet mermi el geçirildi.

Şahıslar "Uyuşturucu Madde (Esrar) Ticareti Yapmak" ve "6136 Sayılı Ateşli Silahlar Bıçaklar ve Diğer Aletler Hakkında Kanun" hükümlerine muhalefet suçlarından haklarında düzenlenen tahkikat evraklarıyla birlikte adli makamlara sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 14:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?