5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

V.Manisaspor:4 Gaziantepspor:1

Vestel Manisaspor, Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantepspor'u 4-1 mağlup etti. 

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Gaziantepspor karşısında farklı bir skorla 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Genç ve kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını anlatan Yanal, şöyle konuştu: "Biz geçen zamanda tecrübe kazandık. Gaziantepspor karşısında iyi mücadele ederek sonuca ulaştık. Haftalar sonra güzel bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Zirvede kalabilmek için yaptıklarımızın daha iyisini yapmak zorundayız. Bunu biliyoruz''
Bir basın mensubunun 'Çek futbolcu Zelenka'nın neden kadroda yer almadığı' şeklindeki sorusuna Yanal, "Vestel Manisaspor olarak kendi değerlerimizi oluşturmak durumundayız. Bu değerlerin dışına çıkan hangi oyuncu olursa olsun onunla çalışmayız. Zelenka ile yollarımızın ayrıldığını söyleyebiliriz'' cevabını verdi. 

Vestel Manisasporlu futbolcular Ümit ve Burak da, 6 haftalık kötü gidişe Gaziantespor galibiyetiyle son verdiklerini belirterek, iyi bir futbol sergileyerek aldıkları galibiyetin takıma soluk aldırdığını ifade ettiler. Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga ise, skora bakıldığında ağır bir yenilgiyle karşıya karşıya olduklarını belirterek, ''Ancak oyuncularımın 4 gol yemeyi hak etmediklerini düşünüyorum. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. Zurita ve Kirita'nın cezalı duruma düşmeleri ve bir sonraki maçta oynamayacak olmaları beni daha çok endişelendirdi. Artık bizim de oynamamıza müsaade ederler diye umuyorum'' diye konuştu. 

Öte yandan Vestel Manisaspor'un Çek yıldızı Zelenka'nın dün takım arkadaşlarının ikna çabalarına rağmen bavulunu toplayarak kamptan ayrıldığı ve kenti terk ettiği öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2006 Pazar 21:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali osman IP: 84.56.224.xxx Tarih : 3.12.2006 22:32:26
ne olacak bu antep spor un hali abi yeter artik üzülmek istemiyoruz ...... YINEDE EN BÜYÜK ANTEP SPOR