6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Vakıflar toplanıyor

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) ve TÜSEV işbirliğiyle bir araya gelecek olan Gaziantep'teki bütün vakıflar, genel sorunlarını tartışarak yeni mevzuatlara ve yasalara uyum sağlamayla ilgili görüş alışverişinde bulunacak.

Vakıfların AB ve dünya normlarına uyması gerektiğini ifade eden GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, "GKV ve TÜSEV işbirliğiyle Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan toplantıya TÜSEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Ergüder, Proje Koordinatörü Zeynep Meydanoğlu, Dr. Duygu Erten, TÜSEV Genel Sekreteri Namık Ceylanoğlu, Candan Fetvacı ve bir çok uzman katılacak. 1993 yılında vakıf ve derneklerimizin ortak sorunlarını çözmek, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını kabul görmüş ulusal ve uluslar arası kural ve standartlar altında yapmaları için gerekli çalışmaları yürütmek üzere kurulmuş olan TÜSEV, 15. kuruluş yılını kutlamaları çerçevesinde vakıflarla ilgili bir çok konunun görüşülmesi ve Anadolu'daki vakıfların geliştirilmesi için Anadolu'nun değişik illerinde toplantı yapma kararı almış olup bu karar doğrultusunda ilk toplantı GKV-TÜSEV ortak girişimiyle Gaziantep'te gerçekleştirilecektir" dedi.
Ersoy, GKV'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Tanıtım ve Eğitim Toplantısıyla ilgili her türlü çalışma ve hazırlıkların tamamlandığını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 17:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?