2
Mayıs
2024
Perşembe
GAZİANTEP

Vali Bilgin'den, çocuk ve yaşlılara bayram hediyesi

Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, bayram öncesi ziyaret ettiği Çocuk Yetiştirme Yurdu ve Huzurevi’nde yaşlıların ve çocukların bayramını kutladı, onlara hediyeler dağıttı.

Vali Lütfullah Bilgin, Şahinbey Kaymakamı Mustafa Esen, Şehitkamil Kaymakamı Haluk Tunçsu, Emniyet Müdürü Ali Kalkan ve diğer idari müdürlerle birlikte Şahinbey Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocukları ve Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. Çocuklarla ve yaşlılarla özel olarak ilgilenen Vali Bilgin, çocuklara ve yaşlılara çeşitli bayram hediyeleri verdi.

Vali Bilgin, "Çocuklarımıza ve yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız. Bayram öncesi yaptığımız bu ziyaretlerle hem onların sorunlarını dinledik hem de kendilerine moral verdik" dedi.

Bayramların Türk kültüründe önemli bir yeri bulunduğunu kaydeden Vali Bilgin, "Bayramları bayram gibi yaşamalıyız. Büyüklerimizi ziyaret edip onların gönlünü almalı, çocukları çeşitli hediyelerle sevindirmeliyiz. Gaziantep’te bayramın huzurlu geçmesi için her türlü tedbir alındı. Vatandaşlarımız en ufak bir aksaklıkta ilgili birime ulaşarak aksaklığın giderilmesini sağlamış olur" diye konuştu.

ORHAN ÇİÇEK-GAZİANTEP (İHA)
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2003 Pazartesi 14:55:18
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 17:30:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?