6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Vali Kamçı polise övgü yağdırdı

Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Bazı şube müdürleri ve bir grup polis memuru ile Vali Kamçı'yı ziyaret eden Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kamçı, polis teşkilatının huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında çok önemli bir görevi yerine getirdiğini anımsatarak, "Huzur ve güvenliğin sağlanması için huzur ve güveni bozanların elimine edilmesinde polisimiz ve diğer güvenlik görevlilerimiz büyük bir çaba göstermektedir. Suç ve suçluların amansız takipçisi olan polisimiz gece gündüz demeden halkımızın rahat ve huzuru için çalışmaktadır" dedi.

Gaziantep'te suç örgütlerine yönelik polisin ve jandarmanın yaptığı operasyonların hatırlatılması üzerine Vali Kamçı, "Demek ki operasyonlara gerek görülüyormuş ki yapılıyor. İsteriz ki operasyonlara gerek görülmesin, herkes kanunlara saygılı olsun. Suç örgütlerinin üzerine ısrarla gidilecektir. Kim halkın huzur ve güvenliğini bozuyorsa güvenlik güçlerimiz bu kişilere karşı gereğini yapacaktır. Kentimizde alınan önlemlerle her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Yakında MOBESE sistemine de geçeceğiz. MOBESE sistemine geçtiğimiz taktirde olaylarda yüzde 30 bir azalma daha olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Vali Kamçı, suç ve suçların önlenmesinde işbirliğinin çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi. Ziyarette daha sonra Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Vali Süleyman Kamçı'ya polise verdiği desteklerden dolayı plaket verdi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 12:37:33
Güncelleme :7 Nisan 2008 Pazartesi 12:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?