4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Vali Kamçı'dan yeni yıl mesajı

Vali Süleyman Kamçı, Gaziantepliler'in huzur içinde bir yeni yıl akşamı geçirmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, vatandaşların yeni yılını kutladı.

Vali Süleyman Kamçı, yaptığı yazılı açıklamada 2007 yılını noktalarken, aydınlık yarınlara ulaşılması konusunda ümitlerimizi daha da artırarak geleceği karşıladıklarını ifade etti. Vali Kamçı, "Geçmişin değerlendirmesini yaparak, yeni atılımlar ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaşmak için elbette yalnız ümit etmekle yetinmeyip, daha çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

Gaziantep açısından da 2007 yılı içinde yapılanları ve yapılamayanları tespit etmek ve değişen ihtiyaçlara göre yeni hedefler belirlemek açısından 2007 yılı değerlendirmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Kamçı, şöyle devam etti: "Valiliğimizce, kamu hizmetlerinin halkımıza en iyi ve en verimli bir şekilde ulaştırılması için, bugüne kadar sürdürülen çalışmalar, bundan sonra da aynı ahenk, azim ve şevkle devam edecektir. İlimizdeki mevcut ihtiyaçlarının giderilmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda hedeflediğimiz gelişmelere ulaşılabilmesi, hepimizin güç ve enerjisini birleştirmesiyle mümkün olacaktır. Gaziantepli hemşehrilerimizin kamu hizmetlerinin yerine getirilmesine yönelik çalışmalarda, her zaman olduğu gibi bundan sonra da yardım ve desteklerini sürdüreceklerine şüphe yoktur. Zira, Gazianteplileri diğer kentlerden farklı yapan da girişimci ve mücadeleci bir ruhla, zor olanı başarma çabaları ve nerede yaşarsa yaşasınlar, şehirlerine sahip çıkmalarıdır."

Gazianteplilerin yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmeleri için, Gaziantep Valiliği'nce gerekli bütün önlemlerin alındığını belirten Vali Kamçı, "Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmeleri için, asayiş ve sağlık birimle, imiz kendi görev, yetki ve sorumluluk alanlarında gerekli güvenlik, trafik ve sağlık yardımı önlemlerini almışlardır. Yeni yılı karşılamak üzere alınan tedbirler çerçevesinde görev yapacak tüm asayiş, sağlık, itfaiye ve diğer kamu görevlilerinin yeni yıllarını kutluyor, halkımızın yeni yıl coşkusunu gönüllerince yaşayabilmeleri için gösterecekleri yoğun çaba ve gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu duygularla, 2008 yılının hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesini diliyor, Gaziantepliler'in yeni yıllarını kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 17:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?