6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Vali Süleyman Kamçı'dan ziyaretler

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, bayram öncesi huzurevi ve çocuk yuvasını ziyaret etti. 

Vali Kamçı ve beraberindeki AK Parti Gaziantep milletvekilleri Fatma Şahin, Halil Mazıcıoğlu ve CHP Gaziantep milletvekili Akif Ekici ile Yaşar Ağyüz ve MHP Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir, Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar, Şehitkamil Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Tapan, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, ilgili kurum müdürleri ve diğer protokol üyeleri, 82. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gezdikten sonra 0-6 Yaş Grubu Çocuk Yuvası'nda kalan çocukları ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Kamçı, onlara çeşitli hediyeler verdi. 

Daha sonra 07-12 Yaş Grubu Şahinbey Çocuk Yuvası'nı da ziyaret eden Vali Kamçı ve beraberindekiler burada barınan çocuklarla yakından ilgilenerek onlara da çeşitli hediyeler sundular. 

Gaziantep Huzurevi ve A. Mutafoğlu Rehabilitasyon Merkezi'ni de ziyaret eden Kamçı, huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yaşlı vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Vali Kamçı, onlara da çeşitli hediyeler vererek, bayramlarını kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 17:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?