6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Vatandaşın üzerine ateş açtılar

Gaziantep'te vatandaşların üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açtığı öne sürülen 4 kişi kovalamaca sonucu yakalanırken, olayda yaralanan olmadı.


Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi'nde bir otomobille sokak ortasında duran 4 kişi, 2 uzun namlulu silahla etrafa ateş açtı. Çevrede korku ve paniğe neden olan olayın ardından otomobillerine binen şüpheliler kaçmaya başladı. İhbarı alan polis, şüpheli aracı yakalamak için bölge ile bağlantılı bütün yolları kapattı. Mezarlık Kavşağı'ndan Göllüce Mahallesi'ne geçen şüpheliler, ara sokaklara girerek izlerini kaybettirmeye çalıştı. Polisten kaçamayacaklarını anlayan şüpheliler, otomobillerini bir ara sokağa bırakarak yaya olarak kaçmaya devam etti. 2 adet Kaleşnikof silahı saklamaya çalışan şüpheliler uzun süren kovalamacanın ardından yakalandı. Olayın görgü tanıkları ise şahısların ellerindeki uzun namlulu silahları attıktan sonra kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandıklarını söyledi.

Gözaltına alınan D.S., İ.P. ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapılmazken, olayda kullanılan 2 adet Kaleşnikof'un ele geçirildiği, soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 17:23:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?