6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Vicem Yat ABD pazarında

SANKO Holding şirketlerinden Vicem Yacht, ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyüğü olan 49. 'Fort Lauderdale International Boat Showa ultra lüks 3 teknesi ile katılıyor.

Yüzde 100 Türk sermayeli şirket olan Vicem Yacht'ın CEO'su Sebahattin Hafızoğlu, ABD tekne pazarında haklı bir unvana sahip olduklarını, bu ve benzeri fuarlara katılarak pazardaki yerlerini pekiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Vicem Yacht olarak bugüne kadar kusursuz el işçiliği ve modern teknolojinin sunduğu donanımları kullanarak 130'un üzerinde tekne ürettiklerini belirten Hafızoğlu, ''Vicem Yacht'ın ürettiği ultra-lux teknelerin en büyük özelliği tamamen müşteri isteğine göre tasarlanabilir olmasıdır.

49. 'Fort Lauderdale International Boat Show 30 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında açık kalacak.

VİCEM YAT

Vicem, 1992 yılından bu yana Türkiye'de ürettiği el yapımı klasik ahşap tekneleri, ABD ve Avrupa'daki denizseverlerin hizmetine sunuyor. Üretim sırasında en çok dikkat edilen konu, müşteriye satın aldığı teknenin ''kendisine özel üretildiğinin'' hissettirilmesini sağlamak. Bu nedenle de projeden üretim ve dekorasyona kadar her şey müşterinin isteklerine uygun şekilde yapılıyor.

Türk el işçiliği ile üretilmekte olan malzemelerin kalitesi artık dünya standartlarında olduğundan bu durum haklı olarak Vicem Yat'a, motoryat dünyasında, ''Biz bir Türk markasıyız'' diyebilme avantajını getiriyor. Markalaşma yolunda daha yeni ama emin adımlarla yol alan Vicem, beş yıl içerisinde dünyada ilk 10 motoryat üreticisi içerisinde olmayı öngörüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 16:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?