5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Vitrinde 'Canlı Manken' ile tanıtım

Gaziantep'te bir mağaza, müşterilerinin ilgisini çekmek ve ürünlerini tanıtmak amacıyla vitrinde cansız mankenlerin yanında canlı mankenleri de çıkardı. 

Gaziantep'te kış sezonu ürünlerini tanıtmak isteyen mağazalar, ilginç tanıtım yöntemlerine başvuruyor. Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nda bulunan bir konfeksiyon mağazası, satışa sunduğu kışlık giyecekleri cansız mankenlerle teşhir etmek yerine, vitrinde canlı manken uygulamasıyla tanıtmaya başladı. Ürünlerini müşterilerine daha rahat tanıtabilmek ve müşterilerinin canlı bir mankenin üzerinde alacaklarını görerek karar verebilmesi için mağazada canlı manken tanıtımına geçtiklerini belirten mağaza müdürü Hasan Özdemir, ''Canlı manken uygulamamız müşterilerimizden olumlu not aldı ve büyük ilgi görüyor'' dedi. 

Mağaza vitrininde cansız mankenlerin yanında çıkan canlı mankenler gün boyunca dönüşümlü olarak elbise tanıtımı yapıyor. Mağazanın kışlık giysilerini giyen 4 canlı manken, belirli saat dilimleri arasında vitrine çıkarak tanıtım yapıyor. Bir erkek ve bir bayan mankenin değişik model ve tarzdaki elbiseleri giyerek boy gösterdiği vitrinde, her yarım saatte bir manken değişikliği yapılıyor. Mankenlerin vitrindeki tanıtım nöbetlerinin değişimi sırasında ise mankenlerle birlikte kıyafetler de sürekli değiştiriliyor. 

Mağaza vitrininde canlı mankenli tanıtım vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Cansız mankenlerin arasında canlı mankenleri gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını attıktan sonra vitrindeki sessiz defileyi merakla izliyor. 

Vitrinde mankenlik yapmanın sıkıcı olmadığını kaydeden canlı mankenler ise, uygulama sayesinde müşterilerin daha rahat bir şekilde ne alabileceklerine karar verdiklerini ifade etti. 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 15:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?