4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Yankesici kadın fena çarptı

Gaziantep'te borcunu ödemek için şehir merkezine gelen çoban, kendisine arkadaşlık teklif eden yankesici kadına 200 YTL'sini kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te çobanlık yaparak geçimini sağlayan 62 yaşındaki Ahmet Boro, kazandığı parayla buzdolabı taksidini ödemek için şehir merkezine geldiğini ve Hürriyet Caddesi üzerinde yürürken kendisine yaklaşan 20 yaşlarındaki genç bir kadının arkadaşlık teklif ettiğini öne sürdü.

Bir aydır taksit ödemek için para biriktirdiğini söyleyen Boro, "Ödeme yapacağım yere giderken yanıma genç bir bayan yaklaşarak koluma girdi. 'Ne yapıyorsun?' dedim, o da bana 'Seninle arkadaş olmak istiyorum' dedi. Kendisini tanımadığımı söyledim ve benden uzaklaşması için uyardım. Elini ceketimin cebine soktuğunu fark ettiğim sırada cebimde bulunan eşyalar döküldü. Onları almak isterken o da birden kaçtı. Kendisini biraz takip ettim ve paramı çaldığını söyledim. Yüzüme telefonla vurarak kaçtı. Çevredekilerden polisi aramalarını istedim ama o aniden ortadan kayboldu. 200 YTL'mi çalan kadının bulunmasını istiyorum" iddialarında bulundu.

Olay sonrası gelen polisler yankesicilik yapan kadını bulmak için çalışmalara başladı. Hastane ve çevresini didik didik arayan ancak yankesicinin izine rastlayamayan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 18:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?