6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yatağa mahkum kadın yardım bekliyor

Gaziantep'te bir erkek çocuğu dünyaya getiren kadının felç geçirmesiyle eşi tarafından bilezikleri alınarak terk edildiği iddia edildi. Yatağa mahkum olan talihsiz kadın kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor. 

Gaziantep'te yaklaşık 2 yıl önce M.Y. ile hayatını birleştiren Hülya Y.'nin (33) dramı görenlerin yüreğini burkuyor. Evliliğin ardından bir erkek çocuğu dünyaya getiren Hülya Y. doğum sonrası felç geçirince bir daha ayağa kalkamadı. Yatalak olan Hülya Y.'yi terk ettiği iddia edilen M.Y.'nin doğum öncesinde eşinin kolunda bulunan bilezikleri, yüzüğü ve küpeyi aldığı ileri sürüldü. Konuşmakta güçlük çeken Hülya Y. doğumun ardından felç geçirdiğini ve uzun süredir babasında kalan çocuğunu görmek istediğini söyledi. 

Oğlunu çok özlediğini ifade etmeye çalışan annenin sözleri boğazına düğümlenirken, yengesi Asiye A., Hülya Y.'nin kocası tarafından hastalandığı için terk edildiğini ileri sürerek, "Doğum yaptıktan sonra onu köyüne götürdüler. Orada bir süre yakınlarımızın yanında kaldı. Daha sonra haber geldi ki durumu perişan. Diğer aile fertlerimizle gidip getirdik. Buradaki hastanelere getirdik ve durumunun kötü olduğunu söylediler. Hastaneden çıkardıktan sonra yaklaşık 1 ay kendisine baktım ama iyileşmesinde hiçbir gelişme göremedik. Sıkıntılarımızda olduğu için kendisine bakamadık. Diğer kardeşleri de kendisine bakmaya çalıştı ancak onların da ekonomik durumu iyi olmadığı için bakamadılar. Şu anda her tarafı yaralarla kaplı. Çocuğuna da biz bakamadığımız için babasına verdik. Kadının durumu da gittikçe kötüye gidiyor. Şu anda ayakları hiç tutmuyor ve her tarafı yara " dedi. 

Doğumdan sonra Hülya Y.'ye eşi tarafından hiç bakılmadığını da iddia eden Asiye A.,"Buraya getirdiğimizden beri kocası hiç gelmedi. Kendisine bileziklerini sordum ve kendisini daha iyi şartlarda tedavi ettirmek istedik. O da doğuma gelmeden önce kocası tarafından alındığını söyledi. Eşi 8 aydır kendisini hiç görmedi. Şu anda konuştuğu anlaşılmıyor. Ben bunun kocasından şikayetçi olacağım ve gerekirse bu kadına bakması için mahkemeye vereceğim. Çünkü bu kadının durumu çok kötü ve ihtiyaçları her geçen gün artıyor. Bakıma muhtaç bu kadına bakmasını istiyoruz" diye konuştu. 

Hülya Y., kendisini terk ettiği iddia edilen kocasıyla nikah töreni öncesi çekilen görüntülere bakarak sağlığına kavuşacağı günleri bekliyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 14:22:45
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 16:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NO NAME IP: 85.96.167.xxx Tarih : 27.12.2008 16:00:55

Samanyolu TV'deki TV Filmlerindeki gibi aynen geçmiş olsun