6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yeni AKP ilçe başkanına destek

AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil İlçe Başkanlığı'nda yapılan görev değişikliğiyle Cuma Güzel atanmasının isabetli bir karar olduğunu açıkladı.

Mehmet Yılmaz, yaptığı basın toplantısında, Cuma Güzel'in AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na atanmasının çok isabetli olduğunu ve yeni başkanın çok faydalı işler yapacağını belirterek, yerel seçimlerde bu atamayla birlikte daha güçlü hale geldiklerini ifade etti. Yılmaz, alınan bu karardan dolayı İl Teşkilatına, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Güzel'in Teşkilata "ben değil biz" olgusunu yerleştiren, dürüst, seviyeli ve ilkeli bir siyaset adamı olduğunu, önümüzdeki yerel seçimlerde ve diğer parti çalışmalarında kendisi ile birlikte gece gündüz demeden AK Parti için çalışacaklarını belirtti. AK Partili belediyelerin 2004 seçimlerinden itibaren engellemelere maruz kaldığını ifade eden Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:

"2004 yılı seçimleri olalı 4,5 yıl olmuştur. AK Partili belediye başkanlarımızın ve belediyelerimizin o kadar engellemelere ve karalamalara rağmen, Gaziantep'e ne kadar hizmet yaptıkları ortadadır. Bu sebeple önümüzdeki 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde, partimizin aday göstereceği belediye başkanlarının, mevcut ya da yenileri hiç fark etmez, hizmetleri genişleterek devam ettireceklerinden hiç şüphemiz yoktur. 2009 yerel seçimleri AK Parti'nin seçim zaferi olacaktır. Gaziantep'in merkezinde 4-0'lık bir sonuçla ayrılarak Büyükşehir, Şehitkamil, Şahinbey ve Oğuzeli Belediyeleri'ni tekrar alacağız."

Son zamanlarda meydana gelen terör olaylarını AK Parti Şehitkamil İlçe Kolları olarak kınayan Yılmaz, "Saldırılarda şehit düşen Mehmetçiklerimiz ve polislerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Polis Teşkilatımıza başsağlığı dileyerek, saldırıların bir daha tekrar etmemesi temennisiyle terörü şiddetle kınıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 17:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?