4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Yeni transferler görücüye çıktı

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından GASKİSpor'un yeni transferleri basına tanıtıldı. 

Her iki kulübün de Asbaşkanlığı görevinde bulunan Ünsal Göksen, ara transfer döneminde her iki takıma transfer edilen futbolcularla birlikte bir basın toplantısı düzenledi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait lokalde düzenlenen basın toplantısında ilk olarak Lig A takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferleri basına tanıtıldı. Transfer döneminde Galatasaray'dan Volkan Bekçi, Uğur Akdemir ve Cihan Can'ı, Beşiktaş'tan Ergün Aydın'ı kiraladıklarını belirten Asbaşkan Ünsal Göksen, Karabükspor'dan Mustafa Şahintürk ile GASKİSpor'dan Onur Aydın'ı bonservisleriyle aldıklarını söyledi. Yeni transferlerle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un daha güçlü bir konuma geldiğini belirten Asbaşkan Göksen, Kocaelispor maçında sergilenen futboldan memnun olduklarını ifade etti. Transferin bitimine az bir süre kala göreve gelmelerine rağmen 6 futbolcu transfer ettiklerini hatırlatan Göksen, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un geleceğinin aydınlık olduğunu ifade etti. 

Basın toplantısında Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Klasman Grubu'nda mücadele edecek GASKİSpor'un yeni transferlerini de tanıtan Asbaşkan Göksen, Erzurumspor'dan Abdullah Atik ve Seyit Aygar, Cizrespor'dan kaleci Yusuf Şerbetçi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Tuna Kaya ve Aydın İnanç, İskenderun Demir Çelikspor'dan Taner Araz ve Belçika'dan gurbetçi Deniz Özşahin ile kadrolarını güçlendirdiklerini kaydetti. GASKİ'nin yeni transferleriyle grubunda liderliğe oynayacak güce kavuştuğunu belirten Asbaşkan Ünsal Göksen, "7 yeni transferle GASKİSpor, grubunu lider olarak tamamlayacaktır" dedi. 
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2007 Cuma 17:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?