6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yeşilmen'den kriz uyarıları

Yılbaşı programı için Gaziantep'e gelerek yöresel "Yuvalama" yemeği yapan şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, ekonomik krize ilişkin "Biz de ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz" dedi.
Yılbaşı programı için Gaziantep'e gelen şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, yemek için geldiği bir lokantada önlüğü giyerek mutfağa girdi. Gaziantep'e özgü "Yuvalama" yapan Yeşilmen, kendi elleriyle yaptığı yemekten davetlilere ikramda bulundu. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yeşilmen, ekonomik krizle ilgili ilginç değrelendirmelerde bulundu.
Yeliz Yeşilmen, ekonomik krizin tüm sektörleri olduğu gibi eğlence sektörünü de olumsuz etkilediğini belirterek, "Masrafları kıstık, alışverişleri kıstık. Kredi kartını az kullanıyoruz. Her gün dışarda yemek yiyorsak artık dışarda yemek yemeyi haftada bir güne indirdik. Yani anlayacağınız ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Elektriğe ve doğalgaza yüksek oranda zam geldi. Ben de çok büyük bir evde oturuyorum. Hemen hemen 3 ayrı eve gelen faturaların toplamı tek başına bana geliyor. Bu zamların düşmesi
ya da şu andaki fiyatların aynı şekilde kalarak başka zam gelmesin istiyoruz" dedi.
Bir basın mensubunun yerel seçimlere doğru bir çok mankenin siyasete soyunduğunun sorulması üzerine Yeşilmen, "Ben siyaset düşünmüyorum. Parti de tutmuyorum. Ben mankenlikten siyasete soyunanlardan giyinmelerini istiyorum. İleriki zamanda Türkiye için turizm ve kültür elçisi olmak isterim. Yoksa ben siyaset falan düşünmüyorum" diye konuştu.
Erkek arkadaşıyla bir havaalanında dayak yediği yönündeki haberlerin de asılsız olduğunu ileri süren Yeşilmen, "Allah'a çok şükür böyle bir şey yaşamadım. İstanbul'da bir alışveriş merkezinde bir olay yaşadık. O da dayak değildi" şeklinde konuştu.
Yeşilmen, şu anda kaset hazırlıklarının devam ettiğini ve yakında da bir dizi çekimi çalışmasında bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 14:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?