6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yetenek sınavlarında 2. aşama

Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından gerçekleştirilen, Özel Yetenek Sınavı’nın ikinci aşaması gerçekleştirildi.

GAZÜ Spor Salonu’nda yapılan ikinci aşama sınavında adaylar, yedi istasyonlu “Beceri ve Koordinasyon” parkurunda zamana karşı yarıştılar. Birinci istasyonda; minderde geriye takla, yarım burgu, öne takla, 360 derecelik burgu, ikinci istasyonda; denge aletinden geçiş, üçüncü istasyonda; karşılıklı duran iki kasa içindeki topların yerlerinin değiştirilmesi hareketlerini yapan adaylar, dördüncü istasyonda; basketbol topu ile engeller arasında top sürerek slalom, beşinci istasyonda; engeller üzerinde çift ayakla 5 kez sıçrayarak geçiş, altıncı istasyonda; kulplu beygirden açık ve kapalı geçiş, yedinci istasyonda ise el -göz koordinasyonu ile renkli topların yerlerine yerleştirilmesiyle beraber ikinci aşamayı tamamlamış oldular.

İki aşamalı Özel Yetenek Sınavı sonrasında başarılı olan adayların sınav sonuçlarının, Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından ilan edileceği ve kesin kayıtların 10-11 Eylül 2008 tarihinde, yedek kayıtların ise, 12 Eylül 2008 tarihinde yapılacağı bildrildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?