6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yılın hekimi seçildi

Geleneksel olarak her yıl Siyaset Dergisi tarafından düzenlenen Yılın En İyileri ödül töreninde Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi Baş Hekimi Dr. Hüseyin Mirkelam, yılın en iyi hekimi seçildi.


Merkezi Ankara'da bulunan ve ulusal düzeyde yayın yapan Siyaset Dergisi tarafından her yıl düzenlenen Yılın En İyileri anketinden yılın hekimi ödülüne Gaziantep'te faaliyet gösteren Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi Baş Hekimi Dr. Hüseyin Mirkelam layık görüldü. Ankara Sheraton Oteli'nde düzenlenen ödül törenine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, iş, siyaset, spor ve sanat dünyasının tanınmış isimleri katıldı.


Türkiye genelinde yapılan anketler sonucunda okurlarının oylarıyla bir çok alanda yılın en iyilerini seçtiklerini ifade eden Siyaset Dergisi Yönetim Kurumlu Başkanı Gül Kılıçaslan, "Dergimizin kuruluşunun 14. yıl dönümünde geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz yılın en iyileri ödüllerinden bu yıl yılın en iyi hekimi ödülünü Gaziantep Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Baş Hekimi Dr. Hüseyin Mirkelam kazanmıştır. Yapılan ankette en çok oyu alan Mirkelam'ı yürekten kutluyorum. Yaptırdığı okullar, eğitim kurumları ücret almadan insanlara verdiği sağlık hizmetleri ve 21. yüzyıl teknolojisini Güneydoğu'ya götüren hekim olması yönleri de ödüle layık görülmesinde ana etkenler arasında yer almıştır" dedi.


Dr. Hüseyin Mirkelam da aldığı ödülden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Böyle bir ödül beklemiyordum. Halkımız bize layık görmüş, bizde halkımıza layık olmaya çalışacağız. Yakında sağlık alanında da önemli bir bağış gerçekleştireceğimi şimdiden müjdelemek isterim. Türk ulusu herşeyin en iyisine layıktır" diye konuştu.
Düzenlenen törende Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Baş Hekimi Dr. Hüseyin Mirkelam ödülünü Devlet Bakanı Mehmet Aydın'dan aldı.

..
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 11:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?