3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

Yılın Valisi Bilgin

Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, iki dernek ve bir gazete tarafından yılın valisi ödülüne layık görüldü.

Vali Lütfullah Bilgin’e, merkezi Ankara’da bulunan Başkent Grubu’nun düzenlediği "2004, Cumhuriyetin 81. Yılı Altın Adamı" ödül töreninde "Yılın Valisi", Seçilmişleri ve Atanmışları İzleme Derneği’nin (İZDER) düzenlediği "Türkiye’de Yılın Adamları ve Kuruluşları" töreninde "Türkiye’de Yılın Valisi", Adıyaman’da bölgesel yayınlanan GAP Olay Gazetesi tarafından düzenlenen "4. GAP Oscarı" ödül töreninde ise "Yılın En Başarılı Valisi" ödülü verildi.
Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, yılın valisi ödüllerine layık görülmesinden büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Gaziantep, ortak akılla yönetimi başarmış örnek bir kenttir. Sanayi ve ticaret alanındaki gelişmişliğiyle önde gelen bir ilimizdir. Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yakan Antep, sanayi ve ticaret alanında gösterdiği başarı ile de ülke kalkınmasında model olarak gösterilen bir marka şehirdir. Bu ödülleri ferdi girişimciliğin öncüsü, ülke kalkınmasında model olarak gösterilen marka şehir Gaziantep ve Gaziantepliler adına almış kabul ediyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2005 Salı 15:37:56
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 18:00:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?