6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yılmaz'dan adaylık değerlendirmesi

Nurdağı İlçe Belediye Başkanı Orhan Yılmaz, AK Parti'ye aday adaylık başvurusunda bulunduğunu ve kendisinin tekrar aday olarak gösterildiği taktirde yerel seçimlerde başarılı olacağını söyledi.


AK Parti'den aday olarak gösterildiği taktirde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrası için de üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğini belirten Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz, ''Partimize başvurumuzu yaptık. Partimiz teveccüh gösterirse tekrar halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Tabi ki bizler bugüne kadar üzerimize düşen görevleri yerine getirdik. Bundan sonraki değerlendirmeyi partimiz yapacak.

Partimize ve ilçemize layık bir belediye başkanı profili çizmişsek bizler tekrar devam ederiz. Görevimize devam etmesekte partimizin emrinde çalışmaya devam ederiz. Şuana kadar yapmış olduğumuz anketlere göre çok iyi durumdayız. Halkımız ve teşkilatımızın isteği doğrultusunda tekrar aday adaylığına başvurumuzu yaptık'' dedi.
Hiç kimseyi kendilerine rakip olarak görmediklerini ve amacın başkan olmak değil, vatandaşlara hizmet vermek olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Biz kendimize 'şu rakip, bu rakip' gibi kimseyi hedef seçmiyoruz. Herkes hizmet etmek için yarışıyor. Halkımız kimin daha iyi başkanlık yapabileceğini ve kimin daha başarılı olacağını çok iyi biliyor'' diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 19:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?