6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yoksullara bedava giyim mağazası

Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, Kurban Bayramı nedeniyle bedava giyim mağazasının açıldığını belirterek, "Yaklaşık 2 bin 500 yoksulu giydireceğiz" dedi.

Gaziantep'te faaliyetlerini 5 yıldır sürdüren Uşşaki Vakfı, Kurban Bayramı nedeniyle bu yıl da yoksulları sevindirdi. Kurban Bayramı'na az bir süre kala "Ne Alırsan Bir Duaya" kampanyası çerçevesinde açılan mağazada giyim eşyalarının bedava dağıtıldığını duyan yardıma muhtaç vatandaşlar mağazaya akın etti. Bayan, erkek ve çocuklar için hazırlanan reyonlarda giyim, ayakkabı ve çeşitli malzemelerin sunulduğu mağazaya yardıma muhtaç aileler ilgi gösterdi. Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, kendilerine yapılan yardımları büyük bir titizlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştıklarını belirterek, özellikle Kurban Bayramı öncesinde yoksullara kıyafet ve ayakkabı verdiklerini söyledi. Yetiştin, ekonomik durumu çok kötü olan ve bayram alışverişini yapamayan ailelerin mağazaya beklediklerini belirterek, "Hayırseverlerin yardımları ile ayakta duran vakfımız Türkiye'nin birçok bölgesinde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyor. Büyük bir titizlik içinde seçtiğimiz yoksul ailelerimizi kayıt altına alarak düzenli yardımlar yapıyoruz. Çocuklarına bir terlik dahi alamayan ailelerimiz için bugün itibariyle mağazamızın kapılarını açtık. Burada daha önce başlattığımız "Ne Alırsan Bir Duaya" kampanyamızı sürdürüyoruz" dedi.

Kurban Bayramı için yaklaşık 2 bin 500 kişiyi giydireceklerini söyleyen Yetişkin, "Mağazamızda her çeşit giyim ve ayakkabı bulunmaktadır. Kapılarımız yoksul aileler için sonuna kadar açıktır. Bu bayramda yoksulların yüzünü güldürmek istiyoruz. Bu imkanı bize veren tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 15:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?