6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yol genişletme çalışmaları sürüyor

Şehir merkezinde yolları tıkayan ve işgaline sebep olan bina ve işyerlerini yıkarak genişleten Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, Güzelce sokakta, Hacı Veli ve Karatarla Cami etraflarında yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, yaptığı açıklamada, yolların vücudun kan damarları gibi olduğunu, eğer bir damarda tıkanıklık olursa o bölgede hastalık oluşacağını belirtti. Can, "Şehrimizin neresinde tıkanmış yollar, işgalli, eski ve yeni yollar varsa bunları açmak suretiyle araç ve insan trafiğini rahatlatmaya çalışıyoruz. Yıkımlar ve düzenlemeler sonrasında o bölgede emniyet, canlılık ve huzur ortamı sağlıyoruz" dedi.

Şehir merkezinde bulunan Güzelce Sokak, Hacı Veli ve Karatarla Cami etrafında yıkımların sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Can, "Sokakların dar olması nedeniyle iş makinelerinin giremediği bölgede yıkım çalışmasını diğer araç ve insan gücü ile yapıyoruz. Halkın günlük yaşamını rahatlatmak için yapılan yol genişletme çalışmasında esnafın ve vatandaşın rahatsız olmaması için yıkımları hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmete sunacığız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 11:30:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?