5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Yolda yürürken vuruldu

Gaziantep'te bir kişi, tabancayla vurularak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, Etiler Mahallesi Sefer Sokak ile Ayşebacı Cami Sokağı'nın kesiştiği yerde meydana gelen olayda, yolda yürümekte olan Osman Köseeminoğlu (40), henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köseeminoğlu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin olay yerinde yaptığı araştırma ve inceleme sonucunda, K.A, S.K. ve M.A. adlı 3 kişinin şüpheli olarak gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

GÜNCELLEME:

Gaziantep'te yolda yürüdüğü sırada açılan ateş sonucu hayatını kaybeden kişinin, iki grup arasındaki silahlı çatışmanın ortasında kaldığı belirtildi. 

Edinilen bilgiye göre, Etiler Mahallesi Sefer Sokak ile Ayşebacı Camii Sokağı'nın kesiştiği yerde meydana gelen olayda, yolda yürürken açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Osman Köseeminoğlu'nun (40) olayla ilgisinin bulunmadığı ve "İngiliz Kemal" lakaplı Kemal A. ile Bülent A. grupları arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kaldığı tespit edildi. Çatışma sırasında, yine olayla ilgisi bulunmayan Bekir Geleş'in de yaralandığı kaydedildi. Yaralı Bekir Geleş'in Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ndeki tedavisine devam edildiği, TIR şoförlüğü yapan Köseeminoğlu'nun Kilis'te ikamet ettiği ve olay günü o bölgede bulunan bir arkadaşını ziyaret ettiği öğrenildi. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili olarak yaptıkları araştırmada, "İngiliz Kemal" lakaplı Kemal A. ile birlikte M.A. ve S.K.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılardan M.A. ve S.K. yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Kemal A. adliyeye sevk edildi. Silahlı çatışmaya giren Bülent A. ve 2 adamının ise yakalanmasına çalışıldığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 18:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?