6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yumurcak'ta yıl sonu neşesi

Gaziantep'te faaliyet gösteren Yumurcak Çocuk Evi'nin yıl sonu etkinliğinde çocuklar birbirinden ilginç gösterilerde bulundular.


Özel Sanko Okulları Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Yumurcak Çocuk Evi öğrencileri ve velileri katıldı. Verilen kokteylle başlayan etkinlikte bir konuşma yapan Yumurcak Çocuk Evi Kurucusu Demet Hortoğlu, her zaman daha iyi olma inancıyla hareket ettiklerini belirtti. Hortoğlu, gelişim için değişimin önemine inandıklarını kaydederek, "Ayrıntılara önem veririz. Önce insan diyerek bireysel gelişime inanırız. Bireye yapılan yatırımın organizasyonları geliştirdiğine inanırız. Bilimsel yöntem ve tekniklerle çalışarak, paylaşmanın önemine inanırız" diye konuştu.

Hortoğlu, düzenledikleri yıl sonu etkinliği ile bir çok gösteri hazırladıklarını ve etkinlikle hem velileri eğlendirmeyi hem de çocukların başarılarını göstermeyi amaçladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler gösterilerde bulundu. Halkoyunları ve kına gecesi gösterisi izleyicilerden büyük alkış alırken, dünya milletlerinin kıyafetlerinin sergilendiği defilede ise öğrencilerin hareketleri izleyicileri kahkahaya boğdu. Öğrencilerin davul şovu ise izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

..
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 13:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?