6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Yüzme takımından Öcal'a ziyaret

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen GAP Spor Şenlikleri’nde birinci olan yüzme takımı teknik direktörleri Cengiz Bingül ile birlikte Gençlik ve Spor il Müdürü Nuri Öcal'ı makamında ziyaret etti.

GAP Spor Şenlikleri'ne Gaziantep'in en fazla sporcu ile katılan il olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal, “Yüzme takımımız katılan 29 şehrin sporcularıyla yarışmış ve hem erkeklerde hem de bayanlarda birincilik elde ettiler. Tüm sporcularımızı altyapıdan gelen ve kendi tesislerimizde ve bizim yetiştirdiğimiz sporcular. GAP Spor Şenlikleri'nde sadece yüzme de değil aynı zamanda tekvando, güreş gibi dallarda da başarı gösterdik" dedi.

Gaziantep'in geçen yıl ev sahipliği yaptığı GAP Spor Şenlikleri’nde genelde birinci olduklarını belirten Öcal, bu yıl ise Erzurum'un birinci Gaziantep'in ise 2. olduğunu söyledi. Öcal, "Milli takıma ne kadar çok sporcu verirsek o kadar başarılı oluruz. 4 yıllık çalışmalarımız neticesinde meyvelerini almaya başladık. İlerde daha iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Özel antrenman çalışmaları yapıyoruz ve 2012 yılında Londra'da yapılacak olimpiyatlara da Gaziantep'ten sporcular göndermeyi hedefliyoruz. Bu nedenle sporcularımı psikolog, beslenme uzmanları nezaretinde çalıştırmaya başlayacağız" diye konuştu.

Öcal, sporcuların aileleriyle yakın işbirliği içinde olduklarını ifade ederek, "Büyük bir özveri gösterip çocuklarını spor yapmaları için gönderen ailelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca hem eğitimlerini hem de spor yaşamlarını başarıyla yürüten ve diğer öğrencilere de örnek olan sporcularımızı da kutluyorum" şeklinde konuştu.

Yüzme takımı teknik direktörü Cengiz Bingül ise, 4 yıllık büyük bir ekip çalışmasının sonucu olarak bu başarıları elde ettiklerini belirterek, geçen yıl Gaziantep’te gerçekleştirilen GAP Spor Şenlikleri’nde de yüzme takımımız birinci olmuştu. Bu yılda birinciliği elde ettik. Tabii bunda müdürlüğümüz çok büyük çabaları var. Milli takımlarda ve olimpiyatlarda da aynı başarıları elde etmek istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından sporcularla toplu fotoğraf çektirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 21:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?