5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Zabıtadan 'Eşek Eti' operasyonu

Gaziantep'in merkez Şahinbey İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, bir gövde eşek eti ele geçirildi. 

Ramazan ayı olması nedeniyle kaçak et ve gıda denetimlerine ağırlık veren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine gece 22.00 sularında, Bekirbey Mahallesi Toparlar Sokak Numara 25'teki eve baskın yaptı. Kimsenin bulunmadığı evde yapılan aramada, bir gövde eşek eti ele geçirildi. Ele geçirilen eşek eti, daha sonra imha edildi. 

Ramazan ayı nedeniyle vatandaşın rahat ve huzuru için zabıta ekiplerinin 24 saat esasına göre çalıştığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, büyük özveriyle çalışan zabıta ekiplerinin, sağlıksız gıda ve ürünlerin vatandaşın sofrasına gelmesine engel olduklarını söyledi. 

Ramazan ayı dolayısıyla et ve gıda denetimlerine büyük önem verdiklerini kaydeden Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürü Cuma Arıcı ise fırsatçılara göz açtırmayacaklarını, denetimlerin aralıksız süreceğini ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 16:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa pekmezci IP: 217.166.68.xxx Tarih : 4.10.2006 17:27:47
Merhaba:Malesef insanlarimizda ahlak kalmadigi gibi allah korkusuda kalmadi sanirim su gunlerde tek korkugumuz guvenlik gucleri var malesef onlarinda arasinda bana necilik veya vurdum duymazlik var.cunku bazen goruyorum memurlarimiz veya zabita memurlari ellerinde kocaman telsizlerle lokantlara giriyorlar bunu goren esnaf hemen tetbirini alip buyurun diyerek bir masiya oturuyorlar beraberce birseyler yiyip icip kalkip gidiyorlar sadece kenar nmahllelerde deyil bu tur kacak etler sehrin her yeruinde kullanila biliyor malesef..satygilarimla M.Pekmezci Hollanda