6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Zanlının serbest bırakılmasına tepki

Gaziantep'te 20 yıllık eşi tarafından uyurken kızgın yağ döküldükten sonra darp edildiği iddia edilen şahsın yakınları, G.S.'nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmasına tepki gösterdi. 

Yeditepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, M.S. evinde uyurken eşi G.S. tarafından bir çaydanlık dolusu kızgın yağ dökülerek yakılmıştı. Jopla da darp edildiği ileri sürülen ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan M.S.'nin kardeşleri G.S.'nin serbest bırakıldığını duyunca şok oldu. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Yanık Merkezi önünde ağabeyleri için bekleyen kardeşleri G.S.'ye gerekli cezanın verilmesi için yetkilileri göreve çağırdı. M.S.'nin kardeşi Hacı S. adalete güvendiklerini belirterek, "Ağabeyim evde uyuduğu sırada eşi tarafından bir çaydanlık dolusu kızgın yağ dökülerek yakıldı. Buda yetmez gibi jopla ağabeyimi darp ederek hastanelik etti. Şuanda ağabeyimin kafasında 12 dikiş var ve hayati tehlikesi devam ediyor. Olaydan sonra kadın gözaltına alınmış ancak tekrardan serbest bırakılmış. Cumhuriyet Savcılarımızın bu olayın üzerine gitmesini istiyoruz" dedi. 

İfadesi alındıktan sonra G.S.'nin serbest bırakılmasına ailece tepkili olduklarını ifade ederek, "Ağabeyimin resmen öldürmek istenmesi olayında gereken yapılmazsa cezalarını biz keseriz. Bu kadın kasıtlı olarak bu olayı yapmıştır. Daha öncede ağabeyimin arabasına zarar vermişti. Ağabeyim bu kadının bütün ihtiyaçlarını karşılıyordu. Ama o böyle bir olayı yaptı. Yetkilileri göreve çağırıyoruz ve gerekenin yapılamasını istiyoruz. Aksi takdirde biz kardeşleri olarak onun cezasını veririz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 17:24:25
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 22:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?