4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Zehirlendi diye eve girdiler uyuyo çıktı

Gaziantep'te itfaiye ekipleri, evinden dışarı çıkmayan kişinin sobadan zehirlenmiş olabileceği ihtimaline karşılık 5. kattaki eve balkondan girdi. Şahsın uykuya daldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Cemal Gürsel Mahallesi Nuri Görenler Sokak'taki 5 katlı apartmanın son katında ikamet eden Kadir Özdemir (30), yakınlarının zili çalmalarına rağmen kapıyı açmayınca sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olması ihtimaline karşılık olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Kapıyı bir süre daha çalan polis cevap alamayınca itfaiye ekipleri kurtarma aracı yardımı ile eve balkondan girdi. Sobadan zehirlendiği tahmin edilen şahsın uykuya daldığı tespit edildi. Uyuyan Kadir Özdemir, itfaiye ekipleri tarafından uyandırıldı.

Kadir Özdemir'in kaldığı kattaki kapıyı açan itfaiye ekipleri müjdeli haberi yakınlarına verdi. Kadir Özdemir'in yakınları, olumsuz bir durum olmadığını duyunca mutluluk gözyaşları döktü.

Kadir Özdemir'in bir çay ocağında garsonluk yaptığı ve gece geç saatlerde evine geldiği öğrenildi. İtfaiye ve polis ekipleri, yaptıkları çalışmanın ardından olay yerinden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 13:03:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?