5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Zenga basın toplantısı düzenledi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga, takım olarak ligi en iyi şekilde en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Teknik Direktör Walter Zenga, Celal Doğan Tesisleri'nde haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Ankaragücü maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Zenga, "Kendimizi en iyi şekilde Ankaragücü maçına hazırlıyoruz. Bu maçı en iyi şekilde bitirmeyi ümit ediyorum. Ligi en iyi şekilde en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Ligde aldığımız puanları hakederek aldığımıza inanıyorum" diye konuştu.
Bir basın mensubunun milli takım maçları için verilen aralar hakkındaki görüşlerini sorması üzerine Zenga, "Milli takım maçları olduğu için verilen araları kabul etmek zorundayız. Bizim de 4 futbolcumuz milli takım maçlarına gidiyor. Verilen aralar takım içerisinde 24 saat esasına göre çalışan insanlar için gerekli. Çünkü bu insanlar çok çalışıyorlar ve dinlenmeye ihtiyaçları var. Verilen aranın bizim için olumlu olup olmadığını ise şu an bilemem" dedi. 

Transfer sezonunun sona erdiğini ve Gaziantepspor'un yaptığı transferlerin de iyi olduğunu ifade eden Zenga, "Şu anda bir problem yok. Kulüp yöneticileri gerekli çalışmaları yaparak, transferde en iyisini yapmaya çalıştı. Ancak deneyim ve tecrübe olarak bir stoper üzerinde durulabilirdi. Ama yine de bir problem yok" diye konuştu. 

Zenga, geçen yıl çalıştırdığı Kızılyıldız takımının şampiyonluk turunda Sırp çetelerinin geleneksel simgesi olan 'Çetnik Selamı' verirken çekilen fotoğraflarının yayınlandığının hatırlatılması üzerine ise "Böyle bir soruyu cevaplamam anlamsız bir şey. Bu sadece bir zafer işareti" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 15:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?