5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Zenga yönetiminde ilk antrenman

Gaziantepsporaziantepspor, İtalyan Teknik Direktör Walter Zenga yönetiminde toplanarak ilk antrenmanını yaptı. 

Kırmızı-siyahlılar, Celal Doğan Tesisleri'ndeki yenileme çalışmaları devam ettiği için GASKİ Tesisleri'nde toplandı. 

Sezonun ilk antrenmanına çıkan takımda Teknik Direktör Zenga, futbolcularla tanıştı. İtalyan teknik adamın futbolculara prensiplerini ve beklentilerini anlatarak başladığı ilk antrenman 2 saat sürdü. 

Kırmızı-siyahlıların GASKİ Tesisleri'ndeki sabah ve akşam saatlerinde yapacakları çalışmalar, cuma günü akşamına kadar sürecek. Kırmızı-siyahlılar, daha sonra çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek. 

Gaziantepspor, ikinci etap çalışmalarını ise Hollanda'da yapacak. Almanya sınırına yakın Arnheim kasabasında kalacak olan Gaziantepspor'un kampı, 14 Temmuz'da başlayıp 26 Temmuz'da sona erecek. Kırmızı-siyahlılar, kamp süresince Konyaspor, Hollanda 2. lig takımlarından Agovv, VFL Bochum, Royal Antwerpen ile Yunanistan'ın 1. Lig takımlarından Iraklis Thessal ve İsrail 1.Lig takımlarından Ironi Ashod takımları ile hazırlık maçı yapacak. 

Sezona güçlü bir kadro ile girmeyi amaçlayan ve takımın başına İtalyan Teknik Direktör Walter Zenga'yı getirerek işe başlayan Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor'dan Mutlu Kızıl, Diyarbakırspor'dan Sinan Demircioğlu, Standart Liege'den Kadir Pekmezci, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Fatih Şen, Heuasen Zolder'den Kadir Urgan, Thun'dan Önder Çengel'i renklerine bağladı. 

Bu arada, Ajaccio'dan Kaofaro Diawara'nın yarın Gaziantep'e gelerek sözleşme imzalayacağı ve Bordeaux takımından Kadjo Afanou ile de görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2006 Salı 16:18:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?