5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Zenga'nın basın toplantısı

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi. 

Celal Doğan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Zenga, kendi sahalarında Denizlispor karşısında aldıkları beraberliğin ardından futbolcularla bir görüşme yaptığını ve gerekli tüm şeyleri futbolculara aktardığını belirterek, "Gaziantepspor, geçen sezon son maçta ligde kalmayı başardı. Bu sezon ise geçen sezondan çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz" dedi. 

Gelecek hafta karşılaşacakları Beşiktaş'ın şampiyonluk hedefinin bulunduğunu ve geçen hafta Vestel Manisaspor'a yenilerek 3 puan kaybettiğini hatırlatan Zenga, ''Beşiktaş'ın lig maçlarında daha fazla puan kaybedeceklerini sanmıyorum. Şampiyon olmak için tüm maçlarını kazanmak isteyen Beşiktaş ile karşı karşıya geleceğiz. Çok iyi oyuncuları var. Zaten son transferleri Delgado'yu düşünmek bile yeterli. Biz de tüm maçlarda olduğu gibi Beşiktaş maçında da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Şu anda sonuç hakkında bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz'' diye konuştu. 

Aşırı sıcağın ortaya konulan oyunu etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine ise İtalyan teknik direktör, ''Sıcak hava gerçekten çok büyük bir problem. Ligde oynanan tüm maçları çok kötü etkiledi. Bütün takımların oturup çözüm için anlaşmaya varmaları lazım. Teknik direktörler, yöneticiler oturup konuşmalı ve bir çözüm aramalı'' dedi. 

Denizlispor karşısında yediği golle eleştirilen kaleci Hasagiç'e de sahip çıkan Zenga, ''İyi bir kaleci de her zaman hata yapabilir. Ancak bizim kalecimiz iyi bir kaleci. Onun da diğer oyuncular gibi kendisine daha çok inanması lazım'' ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2006 Salı 15:58:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?