3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

Mustafa Gürbüz Bayer


’’Bayer Anadolu Lisesi’’

Vali Lütfullah Bilgin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yaptırılan ’’İl Özel İdaresi Eğitim Kompleksi’’ ve hayırsever işadamı Mustafa Gürbüz Bayer tarafından yaptırılan ’’Bayer Anadolu Lisesi’’ inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Lütfullah Bilgin, öğrencilerin 70-80 kişilik sınıflarda eğitim-öğretim gördüğünü belirterek "Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, yeni derslikleri eğitimin hizmetine sunmak zorundayız. Geleceğimiz olan çocuklara, çağın gereklerine uygun kaliteli eğitim vermeliyiz. Okul yapımında, hayırseverlerimizin katkısı ve desteği de çok önemli" diye konuştu.

Temeli Haziran 2003’de atılan İl Özel İdaresi Eğitim Kompleksi 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek. Eğitim kompleksi içinde bulunan ilköğretim okulu 21, lise ise 24 derslikli olacak. Komplekste bir de kapalı spor salonu bulunacak. Hayırsever işadamı Mustafa Gürbüz Bayer tarafından yaptırılan ve temeli Mayıs 2003’de atılan 21 derslikli Bayer Anadolu Lisesi de 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar