18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Buğdaycı, görevine başladı

Mardin'in Midyat İlçesi'nin yeni Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı, görevine başladı.

İngiltere, Bosna Hersek, Kosova olmak üzere yurtdışı görevlerinde de bulunmuş olan Yücel Buğdaycı, daha önce İstanbul, Artvin ve Osmaniye'de görev aldı. Yeni atandığı Midyat'ta görev başı yapan Emniyet Müdürü Buğdaycı, "Biz vereceğimiz hizmetler sırasında vatandaşın desteğini de arkamızda görmek istiyoruz. Polisiye tedbirler bir noktaya kadar işliyor, fakat bir noktadan sonra tıkanıyor.

O noktadan sonraki görev de vatandaşımıza düşüyor. Dolayısıyla olayların, suçun önlenmesi ve suç oluştuktan sonra faillerinin yakalanması açısından vatandaşımızın ihbarları bizim için önem taşıyor. Onların ihbarları bize büyük yardım sağlayacak ve bu durum onlara, sakin ve huzurlu bir ilçe ve yaşam olarak geri dönecektir. Bizim temennimiz de budur. İnşallah, vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştiririz" dedi.

Buğdaycı, ilçenin turistik özelliğine de dikkat çekerek, "Bu tarihi, turistik ilçemizde huzuru sağlamak için teşkilat olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmenin yanı sıra, bizden bu isteği talep edecek diğer kurumlarla da işbirliğine gideceğiz. İlçenin Türkiye genelinde daha fazla tanınması için gerekli ne varsa üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İnşallah hayırlısı olur, inşallah Midyat'ta daha güzel ve iyi günler görürüz, temennimiz budur" diye konuştu.

Midyat Emniyet Müdürü Yücel Buğdaycı ile beraber ilçeye atanan Başkomiser Duran Güler ve Ayhan Atçı da görevlerine başladı.

.
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2005 Pazar 12:49:11
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 04:11:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?